Groei mee met het team van HBS!Wil jij meewerken aan het realiseren van kwaliteitsvolle bouw-en interieurprojecten in een functie als projectleider of projectvoorbereider ? Bekijk dan zeker deze vacature bij HBS in Geel!


HBS nv, een algemene aannemer met eigen schrijnwerkerij, maakt er telkens opnieuw een erezaak van om kwaliteitsvolle bouwprojecten af te leveren binnen de afgesproken termijnen en budgetten. We zijn gespecialiseerd in verbouwingen en inrichtingen van winkels, kantoren en semi-industriële projecten in de Benelux. Klanten zijn oa Esprit , H&M, Axa, Cofinimmo, E&Y, BNP Paribas Fortis, Volvo, Renault, Bpost, Ecover…

Met een enthousiaste ploeg van een 30-tal gemotiveerde specialisten weet HBS als geen ander een vlotte uitvoering te koppelen aan een goede kwaliteit-prijsverhouding. HBS maakt deel uit van Groep Vanhout te Geel en is steeds groeiend.

Vandaar dat we ons team willen versterken met resultaatgerichte en positief ingestelde medewerkers (m/v).


Projectleider

Gedreven teamwerker


Als projectleider verzeker je de volledige en correcte afwerking van de toegewezen projecten binnen de afgesproken termijnen, budgetten en kwaliteitsnormen. Daartoe onderhoud je nauwe contacten met architecten, studiebureaus, bouwheren en onderaannemers. De dagdagelijkse opvolging van de werven, een nauwe communicatie en samenwerking met je team op de werf en de collega’s intern en het beheer van de administratieve en financiële taken met betrekking tot de verschillende projecten zijn bij jou in goede handen.


Resultaatgerichtheid, samenwerking, klantgerichtheid en een goede communicatie zijn competenties waar je sterk op inzet. Je genoot een masteropleiding bouw of gelijkwaardig en kan terugvallen op een stevige projectervaring. Je werkt vlot met hedendaagse informaticatools en bent gewoon aan regelmatige verplaatsingen.


Wat wij te bieden hebben…

Als organisatie bieden we ruimte voor ondernemen en samenwerking met het oog op een kwalitatief resultaat. We gaan er prat op dat we een stabiel bedrijf zijn met een mooi klantenbestand en toekomstperspectief. Je krijgt alle hedendaagse communicatiemiddelen ter beschikking om efficiënt te kunnen werken en kan terugvallen op een competent en gedreven team.


Voor meer informatie of je kandidatuurstelling kan je terecht bij Kristel Dillen, kristel@sens-able.be, 0475/775980.

Recente berichten
Archief