top of page

Op koers naar uw levens-en loopbaandoelstellingen !


“COACHING MATINEE “

(met koeken, koffie en thee…)

op zondag 25 maart in Heist op den Berg

Onder deze veelzeggende benaming wil ik in een gemoedelijke sfeer aan geïnteresseerden de mogelijkheid geven om vrijblijvend kennis te maken met mezelf en de inhoud van loopbaancoaching. Een goed loopbaanadvies stimuleert immers het zelfsturend vermogen, helpt bij het nemen van goede beslissingen en verhoogt de levenskwaliteit en de werktevredenheid.

Voor wie?

  • Voor diegenen die nood hebben aan een klankbord bij een aantal belangrijke beslissingen of bij het aanpassen aan een nieuwe (werk)situatie.

  • Personen die dreigen vast te lopen door de huidige wijze van functioneren en fysieke en mentale problemen willen voorkomen.

  • Diegenen die zich verder willen ontwikkelen en groeien in competentie en bewustzijn.

  • Iedereen die wenst zijn slagkracht te verhogen en meer wil halen uit de huidige job.

  • Diegenen die willen re integreren na een burn-out of een lange periode van absenteïsme.

  • Iedereen die toe is aan een nieuwe uitdaging en geen voldoening meer vindt in de huidige job.

Wat is loopbaanbegeleiding en wat zijn loopbaancheques?

Loopbaanbegeleiding is een specifieke vorm van coaching (individuele begeleiding) waarbij de coachee samen met zijn coach antwoorden formuleert op vragen als: Wat zijn mijn talenten, typische persoonlijkheidskenmerken en belangrijke drijfveren? Wat zijn mijn loopbaandoelstellingen en welk werk past echt bij mij? Hoe kan ik mijn doelstellingen efficiënt en doeltreffend bereiken?

Mijn rol is om de coachee tot de juiste inzichten te laten komen in de gesprekken via het stellen van de juiste vragen, oefeningen en voorbereidende opdrachten die samen besproken worden. Het coachingstraject wordt volledig op maat van de persoonlijke behoeften van de klant ingevuld. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee de persoon nadien verder aan de slag kan.

Loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid via de loopbaancheques. Werknemers en zelfstandigen hebben elke zes jaar recht op twee cheques, waarmee telkens voor slechts 40 euro vier uur loopbaanbegeleiding kan worden gevolgd.

Interesse?

Ik geef graag antwoord op meer persoonlijke en individuele vragen van geïnteresseerden in de infosessie op

Zondag 25 maart doorlopend van 1030h tot 1230h

Gelegenheidsadres:

Vergaderzaal van “De Studio, beweging en vitaliteit “

Mechelsesteenweg 115, 2220 Heist-op-den-Berg

Inschrijven is noodzakelijk en kan via een korte mail aan

Kristel@sens-able.be of via de website www.sens-able.be

Onder het motto ‘ Een gezonde geest in een gezond lichaam’ gebeurt dit alles in samenwerking met “Biobakkerij Biolocal” uit Itegem en “De Studio, beweging en vitaliteit” uit Heist op den Berg

Recente berichten
Archief
bottom of page