top of page

Opleidingen ‘verbindende communicatie’


Sensable organiseert, in samenwerking met Covali een aantal opleidingen rond Verbindende/Effectieve Communicatie. Voor dit jaar geven we de aftrap op donderdag 11/4/2024.

Voor wie? De opleidingen verbindende communicatie staan open voor iedereen die aan zijn communicatie wil werken. Misschien ben je op zoek is naar een meer effectieve, minder confronterende en warmere manier van communiceren?

Of bots je regelmatig op weerstand maar weet je niet hoe deze om te buigen? Er worden zowel workshops georganiseerd die voor iedereen open staan, als workshops voor leidinggevenden. Onze aanpak Via een combinatie van coaching en opleiding leren we je de basisprincipes van verbindende communicatie. We vertrekken vanuit je eigen communicatiestijl en werken volledig op maat zodat je er meteen mee aan de slag kan. Daarom werken we ook in kleine groepjes van een viertal personen. Jouw resultaat Aan het einde van deze ééndaagse opleiding heb je:

 • inzicht in de basisprincipes van verbindende communicatie

 • inzicht in je eigen stijl van communiceren

 • kennis van de technieken om écht in contact te komen met anderen

zodat je op een bewustere manier kan communiceren met klanten, leveranciers, collega’s, je gezin, … Inhoud

 • Valkuilen in je eigen communicatiestijl

Je wordt je bewust van hoe jij het liefst communiceert en hoe dat overkomt bij je gesprekspartner. Van daaruit werken we verder.

 • Verbindende vs. Vervreemdende communicatie

We laten je het verschil ervaren tussen verbindende en vervreemdende communicatie. Je voelt op welke manier het ook anders kan.

 • De 4 principes van verbindende communicatie

Aan de hand van de basistheorie en een aantal oefeningen leren we je te focussen op de relatie in je dialoog. Zo vermijd je het conflict en ontdek je hoe jullie samen vooruit kunnen.

 • De 4 principes toegepast op luisteren

Communicatie is een tweerichtingsverkeer. We leren je wat empathisch luisteren is zodat er rust komt in het gesprek bij elke partij.

 • Waardering en dankbaarheid uitdrukken

We passen de principes van verbindende communicatie toe op het geven van complimentjes zodat deze aan kracht winnen.

 • Het effect van non-verbale communicatie

Tenslotte krijg je een aantal concrete tips mee waardoor je lichaamstaal de kwaliteit van je gesprekken ondersteunt. De opleiding voorziet de basistheorie maar is vooral gericht op het inoefenen van de communicatievaardigheden. Praktisch Datum en tijdstip:

donderdag11/4/2024


Ontvangst vanaf 9.45h, start stipt om 10h – einde voorzien rond 16u30 Locatie: Vergadercentrum Keukens van Lommel, Olenseweg 127 in Westerlo

Prijs: 735 € excl. BTW, incl. lunch Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor je tot 30% op de inschrijfkosten kan besparen (registratienummer Covali: DV.O237397) Organisator: Covali BVBA (BE 0686.568.671) in samenwerking met Sensable (BE 0629.975.903) Lesgevers: Hilde Lipkens, zaakvoerder Covali – Kristel Dillen, zaakvoerder Sensable De opleiding gaat door bij 4 inschrijvingen.

Deelnemers getuigen:

‘veel inzichten, mooi stappenplan, schitterende oefeningen die een eye opener waren’ – Sonja T., financieel directeur ‘ik vond het heel duidelijk en aanvaardbaar. Ik weet nu waar het probleem ligt en wat ik er mee moet doen’ – Melissa, kinderbegeleidster ‘ik kan de training “verbindende communicatie” echt aanraden voor iedereen die zijn zakelijke én persoonlijke relaties wil versterken en verbeteren. Het verrijkt je inzicht en behoeftes in jezelf en de anderen enorm!‘ – Klara, mindset coach

Annulatievoorwaarden Natuurlijk wil je deze opleiding absoluut niet missen en zal dit jouw leven verrijken. Mocht je door omstandigheden toch niet meer kunnen deelnemen, dan zijn dit de voorwaarden:

 • als de annulatie gebeurt tussen 14 en 8 kalenderdagen voor de start van de cursus, is 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd

 • bij annulatie vanaf 7 kalenderdagen voor de start van de cursus is 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd

 • indien u een vervanger stuurt voor deze cursus, worden geen annulatiekosten aangerekend

 • bij annulatie van de opleiding door Covali, worden het inschrijvingsgeld aan de deelnemer terugbetaald. Inschrijven kan op kristel@sens-able.be of telefonisch 0475/775980Comments


Recente berichten
Archief
bottom of page